HJÄLP MED DEMONTERING HOS KUND

Jobbar ni med att installera nya värmepumpar? Behöver ni ibland hjälp med bortforsling av kundens gamla värmepanna? Kontakta oss! Vi har flera samarbeten och försöker vara flexibla anpassa oss till dagarna ni bestämt installera hos kund.

Vi demonterar och bortforslar de äldre enheterna som ska bort hos kund. Kan vara en äldre värmepanna, oljetank, ackumalatortank, pelletsförråd, varmvattenberedare etc. Vi har utrustning som krävs och gör både stora och små jobb. Vi är alltid noga täcka golvet och vara försiktiga hos kund. Vi är positiva och trevliga killar och jobbar säkert och snabbt.

Trygg och säker demontering

Använder nibbler och tigersåg, vilket gör att det inte luktar rök samt minimerar brandrisk.

Certifierade i Heta arbeten och har tillstånd transportera farligt avfall.

Vi har givetvis F-skatt och en företagarförsäkring för arbetet

Rent, snabbt & billigt

Vi lämnar platsen städad och ren.

Våra metoder är effektiva och håller oss bra i pris för tankdemontering, samtidigt som vi är flexibla och kan oftast bortforsla tanken inom 1 vecka.

Intyg

När vi har tagit bort tanken lämnas ett intyg på skrotningen som är avsedd för att skickas till Miljöförvaltningen i aktuell kommun.

Vad våra kunder säger…

SE NÅGRA BILDER FRÅN NÅGRA ARBETEN,

HJÄLP MED UTKÖRNING OCH INBÄRNING

Vi kan även hjälpa er att hämta den nya värmepumpen hos Er och köra ut till kund samt bära in på plats. Vid inbärning ser vi till att vara varsamma och ha rena arbetsvantar på oss.

PICKUP – hjälp med bortforsling av bröte?

Vi hjälper även till att hämta kvarvarande skrot hos kund efter Er rivning.

HJÄLP MED INSTALLERA SÄKERHETSBURAR FÖR VÄRMEPUMP